Inspiroimme myös somessa:

Jamito järkeistää eteistilat – koulussa on kengättömästi parempi!

Mikä on sukka­koulu?

Sukkakoulu on viihtyisän puhdas ja kengätön koulu!

Jamitolta saat kestäviä ja monipuolisia vaatenaulakko­ratkaisuja koululaisten, päiväkotien ja muiden julkisten tilojen arkeen. Jamiton kenkätelineet, kenkähyllyt, vaatenaulakot, lapastelineet ja saapastelineet luovat järjestystä ja viihtyisää ilmettä eteistiloihin. Tarkkaan harkitut ja muotoillut yksityiskohdat, esimerkiksi lämmitettävä kenkäteline, tuo käyttö­mukavuutta niin pienille, nuorille kuin aikuisillekin.

Vaihtoehtoja lattia­materiaaleihin

Sukkakoulussa on hiljaisempaa, äänimaailma paranee ja keskittyminen on helpompaa. Kengättömän koulun ansiosta voidaan suosia entistä pehmeämpiä lattiavaihto­ehtoja, kuten esimerkiksi kokolattia­mattoja, joiden nykyaikaiset materiaalivaihto­ehdot sopivat myös kovaan kulutukseen. Lisäksi sisustus­materiaaleissa voidaan käyttää enemmän tekstiilejä; lattiatyynyjä, säkkituoleja, raheja, patjoja – vain mielikuvitus on rajana!

Viihtyisä oppimis­ympäristö

Sukkakoulu on tunnelmaltaan kodinomaisempi ja viihtyisämpi. Ja eihän kotonakaan olla kengät jalassa! Kun tunnelma on viihtyisämpi, yhteisöllisyys kasvaa ja siten myös kiusaaminen vähenee. Kengättömässä ympäristössä oppilaat voivat oleskella lattiatasolla, niin koululuokissa kuin käytävilläkin. Opiskelu on mieluisampaa, kun mahdollisesti ulkona kastuneet tai kostuneet kengät voi ottaa pois jalasta oppituntien ajaksi. Kuivin jaloin kulkevat lapset pysyvät myös terveempinä.

Laskee siivouskustannuksia

Kengättömässä koulussa yhteiset tilat pysyvät siistimpinä, kun ulkokengillä ei levitetä ulkoa tulevia sotkuja sisälle – puhdas ja sisäilmalaadultaan parempi koulu on terveellinen oppimisympäristö, Sukkakoulussa säästetään huomattavia summia siivouskustannuksissa. Aikaa siivoukseen kuluu vähemmän ja siivousaineiden kulutus on pienempää. Kemikaalimäärä on pienempi ja luonto kiittää. Pyörät mahdollistavat Jamito-kenkätelineiden vaivattoman liikuttelun ja nopeuttavat siivousta.

Palvelemme mielellämme

Haluatko tietää lisää tuotteistamme? Jamito palvelee mielellään kaikissa kenkätelineisiin ja muihin säilytysratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

Jamito kenkäteline kansitasolla

KENKÄTELINEET

USEITA ERILLAISIA KENKÄTELINE VAIHTOEHTOJA

Kätevästä kenkäteline laskurista näet helposti tarvittavan kenkäteline määrät kouluusi.

NAULAKOT

NAULAKOT VOIDAAN MUOKATA TARPEEN MUKAAN

Kysy lisää. Tehdään sinulle sellainen kuin haluat

NAULAKKOJÄRJESTELMÄ

JAMITO NAULAKKOJÄRJESTELMÄ MUUNTAUTUU TARPEESI MUKAAN

Naulakkojärjestelmät valmistetaan aina yksilöllisesti käyttäjän toiveiden mukaisesti. Naulakkojärjestelmä on loistava valinta aula-ja käytävätiloihin.