Inspiroimme myös somessa:

Jamito järjestää eteistilat – tehdään teidänkin koulusta kengätön koulu

Kenkä­telineet,naulakot ja säilytys­järjestelmät

Luomme siistiä ja mutkatonta arkea kouluun ja päiväkotiin

Kengät­tömyydestä on paljon iloa. Tämä on oivallettu jo lukuisissa kouluissa, päiväkodeissa, liikunta­keskuksissa, toimistoissa ja muissa julkisissa tiloissa ympäri maailman. Jamito kulkee edellä ja tekee jatkuvaa tuotekehitystä, jotta eteistiloista saadaan mahdol­lisimman toimivia. Meiltä löydät mm. nämä kätevät säilytys­ratkaisut: seinäkiskot, kenkähyllyt, lämmitettävät kenkähyllyt, kenkätelineet kurakaukalolla, pukemis­penkit, teräshyllyt, lankahyllyt, korihyllyt, irtokorit, naulakot, siirreltävät naulakot, naulakkolistat, koukut, lapastelineet ja saapas­telineet jne. Kysy ihmeessä lisää!

Kenkäteline

Millainen olisi toimivin ratkaisu?

Jamiton kattava kokemus koulujen, päiväkotien ja muiden tilojen säilytys­ratkaisuista luo vankan pohjan oivaltaville näkemyksille. Annamme mielellämme oman asiantuntevan panoksemme siihen, miten asiat kannattaisi järjestää juuri Sinun kohteessasi. Jamiton kenkätelineet ja säilytys­järjestelmät ovat muunnelta­vuudessaan ja erilaisten lisäomi­naisuuksiensa ansiosta omaa luokkaansa.

Miten sukkakoulu toimii? Kurkkaa ja tutustu »

Kysy lisää kenkätelineiden asiantuntijalta!

Jamito tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja kengättömän koulun jalkineiden ja vaatteiden  säilytykseen: kenkäpenkit, kenkätelineet ja muut säilytys­järjestelmät esimerkiksi lapasille, takeille ja päähineille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Kattavasti erilaisia vaihtoehtoja

KENKÄ­PENKKIEN päällä voi istua kenkien säilytyksen ajaksi. Kannen alle saadaan 1-2 kenkähyllyä.

KENKÄ­TELINEET sopivat tehokkaaseen kenkien säilytykseen. Kenkä­telineen voit saada myös kaksipuolisena ja erilaisilla runko­vaihtoehdoilla: massiivipuu, teräs ja laminaatti. Kenkä­telineissä saat hyödynnettyä tehokkaasti säilytystilaa, esimerkiksi yhdessä 6-tasokenkä­telineessä voi olla jopa 7,2 metriä säilytystilaa!

Kenkäteline voidaan varustaa myös pyörillä, jolloin siirrettävä se helpottaa esimerkiksi siivousta. Säilytys­järjestelmässä saadaan lattiatila kokonaan vapaaksi. Seinäkiskoihin saadaan helposti asennettua kenkähyllyt, saapas­telineet, lapastelineet sekä erilaisia elementtejä vaatesäilytykseen. Säilytys­järjestelmän saa myös T-jalalla, jolloin se voidaan sijoittaa vaikka keskelle aulaa.

KURAT KURIIN KURA­KAUKALOLLA – kaikissa kenkähyllyissä on kurakaukalo, joka kerää hiekat, kurat ja vedet. Kenkiä voidaan säilyttää turvallisesti monessa tasossa. Sinkityt eli ruostumattomat kaukalot voidaan pyyhkiä, imuroida ja jopa huuhdella juoksevan veden alla.

Lämmitys­elementeillä varustettu kenkähylly kuivattaa kosteat kengät tuokiossa.

Lämmitettävä kenkähylly